Foto: Shutterstock
Mēs bieži vien mēdzam vēlēties visas nepareizās lietas, bet pēc tam brīnīties, kāpēc neesam laimīgas, kad tās iegūstam. Mums rūpīgi jāizvēlas savi mērķi, un tikpat enerģiski tie jācenšas sasniegt. Amerikāņu psihologs, vairāku grāmatu autors un emocionālās inteliģences pētnieks Treviss Bredberijs uzskata, ka ir vairāki pamatnoteikumi, kuriem sekot, lai nesarežģītu savu dzīvi un būtu par kripatiņu tuvāk laimei.

Izvairies no cilvēkiem, kuri grauj tavu dzīves kvalitāti

Jau iepriekš esam stāstījuši par to, ka ir dažādi toksisku cilvēku tipi – pārāk temperamentīgie, ar sevi apmātie, skaudīgie, manipulatori, augstprātīgie un citi, kas tavu dzīvi noteikti nepadarīs par rožu dārzu.

Vai tāpēc ir jācieš tev? Padomā par savām vērtībām un laimi, ko noteikti esi pelnījusi. Tiesa, ja paziņosi par attiecību saišu pārraušanu, "toksiskais draugs" droši vien tik laimīgs par šādu lēmumu nebūs, tomēr tev ir jāiemācās godāt savu laimi.

No toksiskiem cilvēkiem nav iespējams izvairīties pilnībā – vienmēr būs kāds, kurš tev būs jāpacieš kaut ar sakostiem zobiem, tomēr centies fokusēties uz cilvēkiem, kuri tevi padara patiešām laimīgu. Pasaulē ir pietiekami daudz cilvēku, lai katrs atrastu vismaz vienu, kurš to spētu!

Sāc darīt to, kas tev patīk, un iemācies saskatīt skaisto

Foto: Shutterstock

Ne vienmēr viss ir tā, kā šķiet

Foto: Shutterstock

Dari pat tad, ja zini, ka neizdosies

Foto: Shutterstock

Organizē savu ikdienu

Saglabā lietas, kas tev ir svarīgas

Foto: Shutterstock

Iemācies pateikt nē

Foto: Shutterstock

Reālu mērķu izvirzīšana

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!