Mūsdienu straujais dzīves ritms un nemitīgā informācijas plūsma bieži tik ļoti nodarbina cilvēku prātus, ka nav iespējams apstāties un padomāt pašiem par sevi. Nereti piebremzēts tiek tad, kad cilvēks jūtas nelaimīgs un ir uz izdegšanas sliekšņa. Šoreiz piedāvājam jums ieskatīties rakstu krājumā par laimes noķeršanu un noturēšanu savā dzīvē.

Karjera, darba pienākumi, rūpes par bērniem un ģimeni un nepārtraukti mēģinājumi būt perfektai ir lietas, kas nereti liek attapties pārgurušai un izsmeltai. Žurnāliste Kristīne Virsnīte reiz atgādināja: "Dzīvē nav iespējams iztikt bez brīvdienām, kad nekur nav jāskrien, neko nav iespējams nokavēt un nevienam nekas nav apsolīts." Viņa mēdz izslēgt mobilā tālruņa skaņu, lai pati varētu izlemt, kad ļaut ārpasaulei iekļūt viņas privātajā telpā. Tomēr tas noteikti nav vienīgais veids, kā mazināt ikdienas stresu. Ar vērtīgiem ieteikumiem vari iepazīties arī šajā rakstā.

Atceries, ka ikvienam ir nepieciešams laiks sev, un tu nevari nepārtraukti sevi visu atdot citiem. Tev ir jāiemācās pateikt "nē", tad, ja esi nogurusi un izpalīdzēšana draugam nozīmē miega badu un milzu stresu. Tāpat paturi prātā, ka tev nevajadzētu justies vainīgai par to, ka rūpējies par sevi, seko saviem sapņiem vai esi izveidojusi veiksmīgu karjeru un spēj sevi nodrošināt.

Ieskaties "Viņa" rakstu arhīvā, lai uzzinātu ieteikumus ikdienas steigas mazināšanai, stresa aizgaiņāšanai un prieka vairošanai savā dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!