Koku zāģētāji, kovboju meitenes, Teksasas meksikāņi un indiāņi – tagad var brīvi improvizēt ar viņu stila elementiem, nebaidoties izskatīties muļķīgi. Galvenais, lai apģērbu materiāli būtu dabiski, un tādam jābūt arī meikapam.
Modē atgriežas aitādas apģērbi -
Hermès
rudens kolekcijā tika demonstrētas aitādas jakas, bet “mežstrādnieku efektu” tikpat labi var panākt arī ar aitādas vesti. Populāra tendence, piemēram, topiem ir mākslīgā kažokāda. Mežonīgo rietumu strādnieku stilu var papildināt ar kordauduma jaku.

Ārkārtīgi stilīgu ideju piedāvā Burberry - vilnas pledu aptin ap gurniem un nostiprina ar jostu. Savukārt smokingiem tipiskā josta tiek izmantota arī šī stila ietvaros – pagatavota no visdažādākajiem materiāliem, tā tiek valkāta gan pie svārkiem, gan biksēm.

Pirmajā brīdī šķiet, ka šis stils nepieļauj meikapa lietošanu vispār, taču patiesībā tas ir ļoti smalks un neuzkrītošs grims.

Acu plakstiņu mirdzumam tiek izmantotas smilškrāsas ēnas, kas pirms plakstiņa loka tiek pastiprinātas tumšākā krāsā. Tumšākais smilškrāsas tonis tiek uzklāts arī uz vaigiem, un lūpas krāso ar rožu sārto krāsu.

Adīto džemperu raksti, kuros izmantoti seno inku ornamenti, fascinējoši izskatījās, piemēram, John Galliano un Ralph Lauren kolekcijās. Attēlā: vienotu stilu tie veido ar jauktas vilnas svārkiem (Benetton), mīkstu velūrauduma bluzonu, kas velkams pāri galvai, un šņorzābakiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!