Grūtniecība nenozīmē, ka sieviete vairs nevar ģērbties skaisti, moderni un stilīgi. Šajā laikā ir daudz iespēju būt apburošai. Modernā sieviete izmanto visas priekšrocības un lepojas ar to, kā viņas figūru ietekmē viņā topošais cilvēciņš.
Amerikāņu aktrise un “Neiespējamās misijas 2” zvaigzne Tandija Ņūtone (augšējā attēlā) veica vēl vienu neiespējamo misiju, pārsteidzot kāda televīzijas šova vadītāju ar atklājumu, ka ir sestajā grūtniecības mēnesī – aktrises vēders zem elegantā tērpa bija gandrīz nemanāms!

Ja sieviete harmoniski sadzīvo ar pārmaiņām savā ķermenī, viņas stils aptvers pārmaiņas tikpat organiski kā vienmēr, un apkārtējie nemanīs neko “aizdomīgu”. Turklāt mūsdienu mode neprasa sievietei, kura gaida bērnu, atteikties no viņas iepriekšējā ģērbšanās stila un šarma.

Gadsimtu mijā topošajām māmiņām ir tikpat plaša apģērbu izvēle kā pārējām sievietēm: košas krāsas, visjaunāko tehnoloģiju audumi, modernākie un progresīvākie stili. Kā nekā - sievietei mātes stāvoklī nepieciešama kustību brīvība un absolūts komforts.

Emija Ērvinga savu Spīlberga bērniņu grūtniecības mēnešos nēsāja tik lepni, ka Oskaru balvu pasniegšanas ceremonijā cienīgā gaitā iznāca kameru priekšā elegantā, apjomīgā, tumši zilā tērpā, kas sniedzās līdz grīdai. Vairums skatītāju nosprieda, ka izcili platais tērpa griezums drīzāk ir modes prasība, nevis vidukļa problēma.

Holivudas slavenības, piemēram, Madonna, Džeida Pinketa Smita, Vanesa Viljamsa, Džeina Seimora un citas prominentas dāmas, grūtnieču modi ir padarījušas šiku, un nebūt nekautrējas par lieko svaru grūtniecības laikā.

Moderns apģērbs grūtniecēm nav maskēšanās tērps, bet gan uzmanības pievēršana augošajam puncim, un grūtnieču modē platuma ierobežojumu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!