Lai gan katra sieviete ir skaista, apziņa par to var nākt dažādos vecumos un veidos. Kad modele un divu bērnu mamma Māra Sleja jūtas skaista un kāpēc uzskata, ka briedums un viedums ir kaut kas apbrīnojams, sieviete atklāj raidījumā "Kristīnes Virsnītes sarunas".

Runājot par skaistumu, Sleja teic: "Man liekas, ka pienāk mirklis, kad sieviete to sāk bišķiņ apzināties. Man krūtis pēc bērniem nepatīk." Modele atklāj, ka fotosesijās viņai reizēm iesaka bildēties bez krūštura – izskatoties forši arī tāpat. Viņa arī piebilst, ka modeles darbā aizvien par sevi nerunājot īpaši skaisti. "Es mēģinu to beigt, jo īstenībā mājās jūtos visskaistākā. Šī ir tā mana vieta." Sarunā ar māsas vīru Sleja arī reiz uzsvērusi, ka skaista jūtas brīžos, kad viņai ir silti.

"Teikt, ka esmu skaista, ir ļoti iedomīgi," modele turpina. "Jā, mani var uztaisīt ļoti skaistu. Bet man ļoti patīk tas, ka sajūtos uz mirkli skaista bez skropstu tušas, bez drēbēm – kaila." Sleja skaidro, ka patīkamas sajūtas ir brīžos, kad, ejot garām spogulim, tajā var ieskatīties un atspulgs šķiet foršs. "Un tur ir celulīts un visādas lietas, bet tas ir okey."

"Un tu atskaties uz tām bildēm, kad tev bija 20 gadu, un domā: "Ārprāts, cik es te biju skaista! Ko es tur varēju ņemties!"" piebilst Sleja. Šī iemesla dēļ viņa uz tagadējām bildēm skatās un teic, ka ir skaista, jo, sasniedzot 60 gadu slieksni, modelei pašai noteikti tā šķitīs.

"Jo mēs nobriestam, mēs labāk to saprotam. Jo mums ir vairāk prāta. Kad esam mazas, jaunas meitenes, nu nav mums tā prāta," teic Sleja. Viņa uzskata, ka briedums un viedums ir brīnišķīga lieta. "Lai gan mūsdienās tā nav vērtība, jo liekas – jaunība un skaistums ir vērtība. Nē, briedums un viedums ir vērtība tāpēc, ka tad tu pati beidzot saskati sevī vērtību."

Autorraidījums "Kristīnes Virsnītes sarunas" pirmizrādi piedzīvos 12. novembrī. Tajā ik sēriju iecerēts uz atklātu interviju aicināt gan Latvijā populāras, gan arī mazāk zināmas, taču spēcīgas un pārliecinātas sievietes – tās, kuras ar savu dzīves pieredzi, vērtībām un panākumiem spēj aizraut un iedvesmot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!