Gatavojieties, meitenes, nākamajā pavasarī atsegt savas kājas un valkāt nežēlīgi īsus svārciņus. Clements Ribeiro, viena no Londonas visietekmīgākajām dizaineru komandām, plandošus minisvārkus uzsver kā pavasara modes galveno tendenci.

Ja kāds šaubījās, vai dizaineru komanda
Clements Ribeiro
ir spējīga izdomāt ko citu, izņemot izsmalcinātus kašmiras džemperīšus, jaunā kolekcija viņu šaubas izkliedēja. Apvienojot panku modes un skolas uniformas elementus, dizaineru pārim Sjūzenai Klementsai un Inasio Riberio izdevies radīt veiksmīgu un ne tikai uz mēles valkājamu apģērbu kolekciju.

Grieķu stila plīvojošie drapētie svārciņi, togas veida topi, kā arī nelielas apmetņveidīgas kleitiņas gatavotas no balta, melna un tumši smaragdzaļa zīda džersija auduma. Būdami eklektiski kā vienmēr, dizaineri pēc šiem tērpiem kolekcijā demonstrēja pancīgas, melnas ādas drēbes ar kniedēm, kas perfekti harmonēja ar panku modei atbilstošām platām jostām un kniedētām augstpapēžu sandaļu siksniņām.

Vairāk masveida auditorijai vērsts mājiens bija Clements Ribeiro tipiskie svītrainie kašmiras trikotāžas topi. Pavasara/vasaras sezonā ne mazums sieviešu valkās asimetriskos, sarkanbaltsvītrainos trikotāžas džemperīšus, vai arī sportiskos regbija krekliņus ar kontrastējošiem, blokveidīgiem krāsu laukumiem.

Pavisam nevainīgām “lietussargu” puķīšu un ornamentu apdrukām tagad atrasts jauns pielietojums uz svārkiem: apvienojumā ar caurspīdīgiem vai vienu plecu atkailinošiem rūtainiem topiem, tie rada bīstami seksīgu iespaidu par valkātāju.

Vēl bezkaunīgāk izskatās pludmales tērpi: jau minētais regbija tipa krekls un melnām bikini biksītēm, kā arī dažādi topi, kuru tīklveidīgais audums fantāzijai neatstāj praktiski neko. Tā kā Clements Ribeiro modes šovu sponsorē apģērbu veikalu tīkls Topshop, tad variet būt drošas, ka šāda stila apģērbu varēs ieraudzīt daudzos modes apģērbu veikalos.

Clements Ribeiro kolekcija bija simpātiska, un mazāk talantīgās rokās šādas idejas būtu izvērtušās par kaut ko vulgāru. Kā redzams, abiem dizaineriem no tā izdevās veiksmīgi izvairīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!