Uz atturīgi krēmīgiem toņiem kvēlo ugunīgi sarkani akcenti – izvēloties šādu alternatīvu klasiski melnbaltajai kombinācijai, ikviens stils iegūs īpašu iezīmi. Ņemot vērā tik spēcīgu krāsu starojumu apģērbā, meikapam jābūt neuzkrītošam.
Brīvi.
Divi sezonas grāvēji vienā apģērbā – motociklistu stila jaka ar tipisko stāvo apkaklīti un ‘septiņu astotdaļu’ garuma bikses. Rudens sezonas jaunums jakai ir tās krēmkrāsa un materiāls - kašmiras vilna, nevis āda. Sarkanos akcentus apģērbam piešķir reglāna džemperītis ar augstu apkakli un sarkanas zeķes.

Harmoniski. Gaiša āda un sarkanas lūpas – ideāla kombinācija, jo šāds meikaps piestāv visiem stiliem. Nedaudz tonālā krēma, sārtuma uz vaigiem un rožu sarkanas lūpu krāsas. Šāds meikaps harmonē ar ikviena toņa sarkano apģērbu. Pret rudenīgajiem saules stariem un vēju acis aizsargās saulesbrilles sarkanā rāmī.

Eleganti. Visās rudens modes kolekcijās – sākot ar Calvin Klein ņujorkā un beidzot ar Prada Milānā - parādās gaiši pusmētelīši. Kreklblūzes un džemperi ar kapucēm tagad ietilpst ne tikai sportiskā stila cienītāju garderobēs. Eleganto krēmkrāsu atturīgi izraibina tikai daži sarkanu krāsu akcenti. Viendabīgs materiāls, izteiktas kontūras – tādējādi aktuālais krāsu salikums izceļas sevišķi labi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!