::recepte::
Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.
Gatavo desertus.
1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.
2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.
Gatavo desertus.
1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.
2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.