Divas idejas desertam - skābā krējuma un cepumu krēms, kas gatavots no biezpiena un saldā krēmsiera "Rasa". Receptes piedāvā Signe Meirāne no "Četrassezonas.lv".

::recepte::

Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.

Gatavo desertus.

1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.

2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.

15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

180 g9% biezpiens180 g'Rasa' krēmsiers ar cepumiem4 ĒKdabīgais cukurs0.5 maza apelsīna sula80 mlskābs krējums vaniļa PERSIKU KĀRTOJUMAM:70 mlstipra kafija30 mlsvaiga apelsinu sula1 bundža persiku sīrupā, bez šķidruma, sablendēti cepumi "Dāmu pirkstiņi" MELLEŅU KRĒMAM:300 gsaldētas mellenes50 gdrupināti valrieksti kakao pupiņas

Sagatavošana

1

Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.

2

Gatavo desertus.

3

1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.

4

2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!