Foto: LETA
Sestdien Babītes novadā 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" uzbraucis uz ceļa braucamās daļas gulošiem diviem pagaidām nenoskaidrotiem vīriešiem, kuri no gūtajām traumām gājuši bojā, informē Valsts policija.

Abi vīrieši pēc sākotnējās informācijas uz ceļa Salaspils-Babīte braucamās daļas atradās, iespējams, pēc avārijas ar motociklu. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Liepājā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, uzbrauca 1990.gadā dzimušam velosipēdistam un no notikuma vietas aizbrauca, neziņojot par notikumu policijai. Cietušais velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā, kur konstatēts, ka viņš atradās alkohola reibumā.

Krustpils novadā "BMW 320" vadītājs, 1995.gadā dzimis vīrietis, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Automašīna no trieciena sadalījās uz pusēm, bet vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Bauskas novada Īslīces pagastā 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot "Audi coupe", apdzīšanas manevrā notrieca 1982.gadā dzimušu gājēju, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas un bija alkohola reibumā.

Savukārt Daugavpilī 1984.gadā dzimis vīrietis vadīja mopēdu "Znen", izbrauca pretējā virziena braukšanas joslā un sadūrās ar pretī braucošu "Volvo V40", kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Mopēda vadītājam sniegta medicīniskā palīdzība.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki.

33 transportlīdzekļu vadītāji pieķerti braucam reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!