Foto: LETA

Policija Daugavpilī aizturējusi kādu jaunu vīrieti, kurš iesprūdis apzagtajā kioskā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

14.aprīlī policijā saņemta informācija par zādzību no kāda dzīvokļa Daugavpilī - caur pirmā stāva dzīvokļa logu nozagts seifs un šaujamierocis. Par zādzību uzsākts kriminālprocess.

Jau pēc neilga laika policisti noskaidrojuši iespējamo vainīgo. Policisti 1991.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā atraduši zagto šaujamieroci.

Jaunais vīrietis jau neskaitāmas reizes nonācis policistu redzeslokā tieši par mantiskā rakstura noziegumiem, norāda policisti.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka vīrietis pastrādājis vēl vienu zādzību no kāda cita dzīvokļa tajā pašā rajonā. Informācija par šo zādzību policijā saņemta tikai 15.aprīlī, taču likumsargi pieļauj, ka zādzība tika pastrādāta jau agrāk – pēc analogas shēmas notika iekļūšana miteklī caur pirmā stāva logu un tika nozagtas vērtīgas mantas.

Aizdomās turamajam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Taču tas zagli nav apturējis - viņš 23.aprīļa naktī uzlauzis kādu kiosku pilsētas centrā. Šoreiz viņa nedarbs beidzās neveiksmīgi - ļaundaris tika aizturēts notikuma vietā, jo pēc iekļūšanas kioskā tika bloķētas uzlauztās durvis un zaglis nevarēja tikt ārā no aplaupītā kioska.

Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!