Foto: LETA
Policijai pagaidām nav izdevies noskaidrot personas, kuras Ventspilī pagājušajā nedēļā smagi piekāva Nīderlandes jūrnieku, portālam "Delfi" sacīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Pagājušajā nedēļā starptautisko mīnu meklēšanas mācību "Open Spirit 2014" laikā Ventspilī ieradās jūrnieki, kuri iekļuva arī nelāgos incidentos.

Policijā fiksēti trīs gadījumi, kuros iesaistīti jūrnieki. Trīs no viņiem 10.maija naktī uz ielas Ventspilī aplaupīti un piekauti. Taču kāds cits jūrnieks bārā tajā naktī sakāvies. Savukārt 11.maijā Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā nogādāts jūrnieks no Nīderlandes, kuram nodarīti smagi miesas bojājumi. Karavīram ir smaga galvas trauma un viņa veselības stāvoklis tiek vērtēts kā kritisks.

Šteinberga trešdien portālam "Delfi" sacīja, ka policija turpina skaidrot notikušā apstākļus un ir uzsākts kriminālprocess. Taču pagaidām nav noskaidrotas personas, kuras Nīderlandes jūrniekam nodarīja smagus miesas bojājumus. Cietušais joprojām smagā stāvoklī atrodas slimnīcā, apliecināja policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!