Autoavārijā Rīgā pirmdienas vakarā gājuši bojā divi vīrieši, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, avārija reģistrēta pulksten Rīgā, Pildas ielas un Piedrujas ielas krustojumā. 1985.gadā dzimuša vīrieša vadīta BMW automašīna sadūrusies ar "Ford" mikroautobusu, kuru vadījis 1957.gadā dzimis vīrietis.

Policija informē, ka BMW vadītājs bijis alkohola reibumā. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kurus mediķi nogādājuši slimnīcā. Savukārt notikuma vietā mira divi "Ford" mikroautobusa pasažieri – pagaidām nenoskaidroti aptuveni 50 un 70 gadus veci vīrieši. Notikuma vietā strādāja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki.

Jau ziņots, ka satiksmes negadījums noticis Pildas un Piedrujas ielu krustojumā un tajā bijusi iesaistīta vieglā automašīna un mikroautobuss. VUGD darbinieki izmantojuši hidrauliskos instrumentus, lai atbrīvotu automašīnā esošos trīs vīriešus. Diviem no viņiem neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciālisti konstatēja nāvi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUG reaģējis uz 46 notikumiem, no kuriem 27 bijuši saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 16 - ar glābšanas darbiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!