Foto: DELFI
Pirmdien, 2.martā, Rīgā notikusi "Toyota Verso" spēkrata un "Nissan Juke" automašīnas sadursme pēc kā slimnīcā nogādāta "Nissan" vadītāja, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 9:01 Ludzas ielas un Daugavpils ielas krustojumā. Pie "Toyota Verso" automašīnas stūres bija sēdusies 1962.gadā dzimusi sieviete, savukārt "Nissan Juke" vadīja 1960.gadā dzimusi sieviete.

Avārijā cieta "Nissan" vadītāja, kuru mediķi nogādāja slimnīcā.

Savukārt pulksten 10:00 Rīgā, Gaigalas ielas un Stūrmaņu ielas krustojumā, sadursme notikusi starp 1944.gadā dzimuša vīrieša vadītu "Volvo" automašīnu un "Volkswagen Passat" spēkratu, pie kuras stūres bija sēdies 1982.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cieta "Volkswagen" vadītājs. Viņš nogādāts slimnīcā.
Kopumā pirmdien Valsts policija reģistrējusi 47 satiksmes negadījumus, no kuriem 24 notikuši Rīgas apkaimē. Septiņās avārijās cietuši septiņi cilvēki.

12 šoferi pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet viens autovadītājs spēkratu vadīja narkotisko vielu iespaidā. Savukārt 173 autovadītājiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!