Foto: DELFI
Ceturtdien Rīgā kāds vīrietis kopīgas iedzeršanas laikā 17 reizes sadūris savu kaimiņu, ar kuru tam bija izcēlies konflikts. Cietušais no gūtajām traumām mira, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Pagājušo ceturtdien, 2.aprīlī, ap pulksten 17:00 Rīgas Brasas iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz kādu dzīvokli Cēsu ielā, kur atradies sadurts vīrietis.

Pēc ierašanās notikuma vietā policisti noskaidrojuši, ka kopīgas iedzeršanas laikā starp diviem kaimiņiem izcēlies mutvārdu konflikts. Tā laikā viens no konfliktā iesaistītajiem 17 reizes iedūris otram, noklājot visu ķermeni ar durtām brūcēm.

Mediķi centušies glābt 1967.gadā dzimušā vīrieša dzīvību, tomēr viņš no gūtajām traumām miris.

Policisti aizturējuši 1981.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš vairākas reizes tiesāts par zādzībām un smagiem miesas bojājumiem. Aizturētais savu vainu noziegumā atzinis, norāda policija.

4.aprīlī viņam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Patlaban policijā sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz 15 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!