Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien, 19. martā, avārijā uz Ventspils šosejas, pie Pūres, smagas traumas guvis 1956. gadā dzimušais autobusa šoferis, kurš pēc negadījuma nogādāts reanimācijā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Starp cietušajiem pasažieriem ir 1945. gadā dzimusi sieviete, kas guvusi sasitumus, un 1960. gadā dzimusi sieviete, kas guvusi dažādās sejas traumas. Vēl negadījumā cietis 1985. gadā dzimis pasažieris, gūstot sasitumus, un divi jaunieši – 2000. gadā dzimusi meitene, kas guvusi sasitums un smadzeņu satricinājumu, un 2000. gadā dzimis zēns. Viņš avārijā guvis apakšlūpas sasitumu.

Jau ziņots, ka ap pulksten 16:10 Kandavas novads, ceļa Rīga-Ventspils 80. kilometrā, pie Pūres, notikusi satiksmes autobusa un kravas automašīnas avārija.

Policija informē, ka 1990. gadā dzimis vīrietis vadījis kravas automašīnu "Scania 124" sakabē ar piekabi "Stas SZ339V". Kravas automašīna saslīdējusi un, lai arī vadītājs centies izvairīties no sadursmes ar autobusu "Mercedes Benz Intrego" un uzbraucis uz lauka, tas neesot bijis iespējams. Izvairīšanās no sadursmes neizdevās un notika avārija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!