Foto: PantherMedia/Scanpix

Sestdien, 16. aprīlī, Valsts policija aizturējusi jaunieti, kurš Ķengaragā kādai sievietei bija nolaupījis rokassomiņu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Laupīšana notikusi pagājušā gada novembrī. Pie kādas kundzes Ķengaragā pienācis jauns vīrietis un mēģinājis viņai atņemt rokassomiņu, kurā atradies mobilais telefons, nauda, dokumenti un kredītkartes. Cenšoties neizlaist no rokām somiņu, sieviete pakritusi, bet laupītājs somu izrāvis un meties bēgt.

Par notikušo sieviete paziņojusi policijai, kas sākusi izmeklēšanu. Likumsargi noskaidrojuši iespējamo vainīgo personu, un 16. aprīlī Baložu iecirkņa policisti sadarbībā ar Ķengaraga iecirkņa policistiem aizdomās turamo 1996. gadā dzimušo jaunieti aizturējuši un nogādājuši policijas iecirknī.

Aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par narkotiku lietošanu, informē policijā.

Saistībā ar notikušo pret vīrieti sākts kriminālprocess par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!