Foto: Shutterstock

29. jūlijā pāris minūtes pirms pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēmuši informāciju par kādu iereibušu māti, kura darot pāri saviem bērniem, portālu "Delfi" informē pašvaldības policijā.

Policisti norādītā daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā sastapuši izsaucēju, kurš bijis manāmā alkohola reibumā un aicinājis policistus par apstākļiem pārliecināties pašiem, skaidrojot, ka pārkāpēja esot viņa sieva.

Mājokļa durvis atvērusi bērnu māte. Sieviete atklājusi, ka nevēlas bijušo dzīvesbiedru ielaist dzīvoklī, jo tieši viņš visu vakaru konfliktējis ar pārējiem ģimenes locekļiem. Ieejot vienā no telpām, kārtības sargi pamanījuši raudam nepilngadīgu meiteni.

15 gadus vecā pusaudze paskaidrojusi, ka tēvs pārradies mājās alkohola reibumā un sarīkojis skandālu. Meita vērsusies pie viņa ar lūgumu samaksāt telefona rēķinu, taču iereibušais tēvs pateicis, lai pati maksājot par telefonu. Savukārt pēc tam paņēmis viņas telefonu un izmetis ārā pa logu. Dzīvoklī bija arī 11 gadus vecais dēls, kurš apstiprinājis māsas stāstīto.

Sieviete skaidrojusi, ka no bijušā dzīvesbiedra šķiroties un vēl nav atradusi jaunu mājvietu sev un bērniem. Tāpat pārrunu laikā nekas nav liecinājis, ka bērnu māte būtu alkohola reibumā, vai būtu darījusi pāri saviem bērniem.

Policisti bērnu mātei piedāvājuši agresīvā dzīvesbiedra nošķiršanu, taču viņa skaidroja, ka tas nebūs nepieciešams. Sieviete uzrakstījusi pieteikumu, lai iereibušo kungu aiztur tikai līdz viņa atžirgšanas brīdim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!