Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Naktī uz trešdienu, 6. septembri, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Iļģuciemā aizturēja 20 gadus vecu jaunieti, kurš slapstījās gar kādu automašīnu un, pamanot likumsargus, naski devās prom, portālu "Delfi" informē RPP.

Īsi pēc pulksten 1.30 RPP Kurzemes pārvaldes darbinieki patruļas laikā saskatījās ar pieminēto jaunieti. Viens otru ievērojuši, likumsargi apjauta, ka puisis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par zādzībām no automašīnas, bet jaunietis aizcirtis automašīnas durvis un raiti devies prom.

Policisti jaunieti apturēja un devās aplūkot automašīnu ap kuru viņš knakstījās. Auto bijusi atstāta ieslēgta gaisma un visapkārt izmētātas dažādas mantas. Savukārt kreisās puses bagāžas nodalījuma durvis bija atstātas pusatvērtas.

Lai gan pie jaunieša policisti atrada divus mobilos telefonus, automašīnas lādētāju, ārējo barošanas bloku, atslēgas, mūzikas atskaņotāju un citas mantas, jaunietis kategoriski noliedza, ka transportlīdzekli būtu apzadzis.

Likumsargi jaunieti aizturēja apstākļu noskaidrošanai. Pārbaudot automašīnas datus, RPP noskaidroja tās īpašnieku un pie cietušā nosūtīja tuvāko policijas ekipāžu, lai informētu par notikušo.

Piesaistīti arī Valsts policijas darbinieki turpmāko darbību īstenošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!