Foto: Publicitātes foto

21 gadu vecā Mači Kerina no Teksasas, kurai pieder pasaulē garāko kāju rekords (vairāk nekā 132 centimetri), atklāj, ka šim iespaidīgajam augumam (207 centimetri) ir zināmi "trūkumi". Viņai nākas noklausīties svešinieku nekaunīgos komentāros, piedzīvot grūtības iepazīstoties. Turklāt nevar pat garajiem cilvēkiem paredzētajos veikalos atrast sev piemērotas bikses.

Intervijā ar "Jam Press" pasaules rekorda īpašniece Kerina stāsta: "Ja mani ienīst, tad tāpēc, ka mani nesaprot. Mani izsmej un salīdzina ar šausmu filmu tēliem, piemēram, Slendermenu." Kā citi vienaudži, viņa publicē videoklipus soctīklā "TikTok", un arī tur saņem negatīvas piezīmes. Arī iepazīšanās ar vīriešiem sagādā grūtības, jo auguma starpība liek dažiem justies nepilnvērtīgiem un neērti: "Visos randiņos, īpaši ar vīriešiem, kuri ir ievērojami īsāki par mani, ir dīvaina sajūta. It kā viņiem būtu kauns par mani." Auguma starpības dēļ vīrieši nevēlas pat publiski skūpstīties, atklāj Kerina kādā no saviem "TikTok" video.

@maci.currin #fyp ♬ original sound - Larry Reid Live

Pat iepirkšanās sagādā izaicinājumus. Kerina iepērkas veikalā "American Tall", kas paredzēts gariem cilvēkiem, tomēr pat tur neatrod pietiekami garas bikses. "Bikses man ir jāpasūta pie šuvējas, un viens pāris izmaksā aptuveni 250 eiro. Es neesmu naudas kalns, tāpēc man ir tikai divi džinsu pāri, kas der perfekti."

@maci.currin Minimum effort maximum slay #fyp ♬ original sound - Maci Currin

Taču tie visi esot sadzīviski nieki par ko bēdāt nav vērts: "Bērnībā ienīdu savu augumu, jo tas bija vienīgais par ko bērni varēja mani ķircināt. Tomēr tagad es saprotu, ka neviens nav tāds kā es. Es esmu unikāla." Viņa ir apņēmības pilna iedrošināt citas garās sievietes būt staltām gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē: "Kā divus metrus un septiņus centimetrus garai sievietei, mans uzdevums ir iedvesmot citas!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!