Foto: DELFI
Skandalozais trimdas latvietis ārsts Aivars Slucis ziedojis teju 2500 latu partijai "Visu Latvijai!" (VL), liecina informācija Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja datubāzē.

Slucis maijā VL ziedojis 2449,5 latus, un tas ir viņa pirmais ziedojums pēc Saeimas vēlēšanām. Viņš arī iepriekš atbalstījis VL, ziedojot salīdzinoši prāvas summas – pērn aprīlī un jūlijā viņš partijai ziedojis attiecīgi 5209 latus un 5563 latus.

Ārsts, kurš īpašu uzmanību Latvijā ieguva pēc skandalozās sarakstes ar tagadējo ārlietu ministru un "Pilsoniskās savienības" (PS) vadītāju Ģirtu Valdi Kristovski, iepriekš ziedojis arī PS, no kuras tika izslēgts. Pērn aprīlī viņš PS ziedojis tādu pašu summu kā VL – 5209 latus, bet septembrī, mēnesi pirms vēlēšanām, – 5463 latus. Arī 2009.gadā Slucis atbalstījis PS, ziedojot partijai 999 latus.

Jau vēstīts, ka Slucis par nepieņemamajiem uzskatiem no PS tika izslēgts pērn novembrī, kad atklātībā nāca viņa sarakste ar partijas biedriem. Viņš pauda viedokli, ka nevarētu ārstēt krievus vienlīdzīgi latviešiem. Viņš nācis klajā arī ar citiem skandaloziem paziņojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!