Foto: F64
Vēlos uzrunāt Latvijā populāras Zvaigznes - sportistus, māksliniekus un muzikantus, aktierus, visus tos, kuri ir pateicīgi Dievam par dāvāto talantu, lai ar to spīdētu Latvijai un pasaulei. Lūdzu tikai uzklausīt manu ideju. Varbūt kādas Zvaigznes sirds atsauksies un to un realizēs to dzīvē, pateicībā Dievam par tautā apjūsmoto talantu, kļūstot par personīgo draugu un autoritāti kādam bārenītim vai bērnam- invalīdam.

Jauki, ka Latvijā ar katru gadu kļūst arvien vairāk labsirdīgu cilvēku, kuri adoptē vai paņem aizbildniecībā bāreņus. Diemžēl joprojām bērnu namos skumst pēc ģimenes siltuma ap 2000 mazo dvēselīšu, sapņojot un cerot par dzīvošanu īstā ģimenē. Bez šiem ir vēl daudz bērnu-invalīdu, kuru dzīve ir daudzreiz grūtāka, nekā daudziem no mums. To tikai viņi patiesībā zina savā dvēselītes vientulībā, cik ļoti viņiem nepieciešama sava īsta Zvaigzne - personiskais draugs, vai tiem, kuri skumst bērnu namos un nekad līdz šim nav izjutuši ģimenes siltumu.

Esmu pārliecināts, ka šāds sērdienītis, ja satiks savu Zvaigzni-personisko draugu, padomdevēju, autoritāti, atcerēsies šo draudzību uz visu dzīvi un uzskatīs par vienu no svarīgākajiem labākajiem notikumiem mūžā – līdzvērtīgu tam, kā patiesi kristieši uztver Zvaigzni, kura uzspīdēja un bezcerībā deva cerību - Jēzu Kristu. Esmu pārliecināts, ka šiem Latvijas mazajiem sērdienīšiem personiski saņemt mīļu vēstuli, apsveikumu dzimšanas dienā vai nelielu dāvaniņu ar savas Zvaigznes autogrāfu vai apciemojumu būs daudz kas vairāk, nekā blēņas par Salatēti.

Aicinu Latvijas spožākās personības sportā, mūzikā, un citās jomās spīdēt Latvijas sērdienīšiem personīgi, cilvēcīgi, ārpus reklāmas nolūkos organizētajām vienreizējām labdarības akcijām. Tā individuālā uzmanība un draudzība personiski pret kādu vismazāk aizsargāto, visvājāko un visnelaimīgāko neko Jums nemaksās. Katrs jūs bijāt bērnībā sapņojuši par draudzību ar kādu Zvaigzni. Varbūt šis ir tas laiks, kad jūs varat piepildīt savus bērnības sapņus, palīdzot kādam bērniņam - invalīdam, kuram tik ļoti vajadzīga mīlestība, draudzība un ticība. No šīm attiecībām Jūs patiesi gūsiet tikai dvēselisku gandarījumu, neizsakāmu prieku un sirdsmieru. Lai Dievs Jūs svēta par to, ka savā Zvaigznes spožumā esat līdzjūtīgi cilvēki pret tiem, kuriem šajā dzīvē nekā vairs nav, tikai cerība.

Mans vēlējums 2012. gadam, lai katram sērdienītim būtu sava īsta Zvaigzne - draugs, ar kuru lepoties!

Būšu pateicīgs katram, kura sirds atsauksies uz šo manu vēstuli un izplatīs to starp Latvijas Zvaigznēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!