Foto: DELFI Aculiecinieks
"Vēlējos parādīt, kā notiek konkrēta ielas posma rekonstrukcijas darbi Jēkabpilī," – raksta Jēkabpils iedzīvotājs, kurš vēlas palikt anonīms.

"Ievadam gribu pateikt, ka tagad Jēkabpilī notiek vērienīgi ielu rekonstrukcijas darbi abās Daugavas pusēs, pilnībā tiek rekonstruētas Rīgas un Brīvības ielas. Darbi ir sadalīti starp vairākiem apakšuzņēmējiem, un katrs ar mainīgām sekmēm tos veic. Mūsu ielas posma darbi sākās paši pirmie un nav pabeigti vēl tagad. Nezinu, kā citur, bet mūsu ielas posma iedzīvotāji ir ļoti neapmierināti ar remontdarbu norisi.


Konkrētās fotogrāfijās redzami 28.jūnijā notikušie darbi, kad tiek ņemta nost pati augšējā (trešā) kārta asfaltam. Pat satiksme nav noslēgta un mulsina šoferus, kuriem jāmēģina samainīties šaurā ielas posmā. Jāatzīmē, ka tā tika uzklāta mēnesi atpakaļ. Toreiz nobrīnījāmies, kādēļ tika noasfaltēti tikai kādi 300m, nevis visa iela. Ielas vidū palika asa kante, kura noteikti neuzlaboja braukšanas komfortu, ne auto tehnisko stāvokli. Te arī atbilde - ceļu strādnieki bija aizlējuši ciet kanalizācijas un lietus noteces lūkas un tagad ir spiesti pārdarīt visu vēlreiz. Principā neviens darbs šajā ielas posmā nav izdarīts ar pirmo reizi, viss ir visu laiku pārdarīts vairākas reizes.

Esam jau pieraduši dzīvot putekļos un jau parādījās naiva cerība, ka viss beidzies, taču maldījāmies. Cerēsim, ka šīs bildes sasniegs kādas redzīgākas acis, jo Jēkabpils pašvaldības atbildīgie ierēdņi līdz šim nav neko pasākuši lietas labā. Ilgi cīnījāmies par to, lai vakaros strādātu ielu apgaismojums u.c sadzīviskas lietas, kuras normālā ikdienā paliktu nepamanītas. Mēs neesam pret pārmaiņām pilsētas vidē, gluži otrādi - par. Taču ir lieta, kuras jau ar laiku kļūst kaitinošas un nepanesamas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!