Foto: LETA
Pagājušajā nedēļā "Viking Lotto" izlozē kāds rīdzinieks uzminējis piecus skaitļus un papildskaitli (5+1) un laimējis 21 296 latus. Loterijas kuponu viņš aizpildījis degvielas uzpildes stacijā, kavējot laiku, informēja "Latvijas Loto" pārstāve Aiga Lazdāne.

Otrdienas rītā "Latvijas Loto" birojā nokārtot formalitātes laimesta saņemšanai bija ieradies vīrietis no Rīgas, kurš strādā tirdzniecības jomā. Viņš pastāstīja, ka regulāri piedalās loterijā "Viking Lotto". Viņam pagājušā nedēļā gadījies iebraukt Lucavsalas ielas degvielas uzpildes stacijā "Neste Oil", kur esot bijis kādu laiku jāuzkavējas. "Man bija garlaicīgi, tāpēc vispirms iegādājos kafiju, bet pēc tam piegāju pie loteriju kuponu kastītēm, paņēmu kuponu un sāku zīmēt krustiņus," pastāstīja laimētājs.

Trešdienas vakarā laimētājs ieskatījies internetā "Latvijas Loto" mājas lapā, kur izlasījis, ka kāds laimējis uzkrājumu 5+1, turklāt loterijas biļete iegādāta tieši Lucavsalas ielas "Narvesen" tirdzniecības vietā, taču viņam kvīts tobrīd nebija pa rokai, tāpēc viņš vēl divas dienas esot dzīvojis neziņā, līdz beidzot piektdien uzzinājis, ka tieši viņš ir laimīgās kvīts īpašnieks.

Šī bija jau trešā nedēļa pēc kārtas, kad laimēts "Viking Lotto" uzkrājums 5+1. 7.novembrī tas izdevās brāļiem no Madonas novada Ritvaram un Armandam, kuri laimēja 20 569 latus, savukārt 31.oktobrī šo uzkrājumu laimētāja IT speciālists no Rīgas un viņa laimētā summa - 43 205 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!