Foto: DELFI Aculiecinieks
Nereti "Delfi" lasītāji mums iesūta foto attēlu ar "veiksmīgi" iegādātajiem pārtikas produktiem. Mūsu šīsdienas ēdienkartē ir gaļa ar krāsu, barankas ar naglām un zivs ar tārpiem.


Desa, no kuras tek ārā sarkans šķidrums


Foto: DELFI Aculiecinieks

"Nopirku desu, atnācu mājās un izdomāju to pagaršot. Sagriezu to šķēlītēs, taču no desas negaidīti iztecēja sarkans šķidrums, kas ļoti atgādināja krāsu. Labāk kārtīgi pārbaudiet visus produktus, neatejot no kases," raksta aculieciniece, kura vēlējās palikt anonīma.

Vaniļas baranciņas, turklāt ar naglām


Foto: DELFI Aculiecinieks

Aleksandra: "Gribu ar lasītājiem dalīties nepatīkamā, bet svarīgā informācija. Nesen ar vīru pastaigājāmies pa pludmali. Mums sagribējās jau sen iemīļotās vaniļas barankas. Vakarā mēs pārīti pa ceļam iegādāto baranku apēdām, un viss bija kārtībā. Taču nākamais rīts nebija tik veiksmīgs. Viena no barankām mēs atradām ieceptu divus centimetrus garu naglu. Labi, ka tā bija gana liela un viegli pamanāma."


Zivs ar tārpiem (video)


Foto: DELFI Aculiecinieks

Natālija: "Ar vīru vakariņās izdomājām ēst zivi. Lielveikalā iegādājāmies akmens zivi, kuru mājās uzcepām. Kad bijām jau tikuši pusē savai maltītei, mūs šokēja tas, ko mēs ieraudzījām.

Visa zivs nebija pilnībā izcepusies, bet no vidus daļas lēnām ārā līda tārpi. Nekavējoties zivi aiznesām atpakaļ uz veikalu, uzrakstījām sūdzību un dabūjām atpakaļ naudu. Vienlaicīgi tas tomēr liek uzdot jautājumu, kāpēc lielveikals necenšas novērst šādas situācijas, pārbaudot plauktos esošo preci un izņemot veco vai nekvalitatīvo produkciju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!