Foto: LETA

Joprojām nav precīzu ziņu, cik daudzi cilvēki cietuši traģēdijā Rīgā, Zolitūdes veikalā "Maxima", taču glābēji lēš, ka ap plkst.1:22, izglābti ir 35 cietušie.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele sarunā ar portālu "Delfi" atzina, ka pagaidām nav precīzu ziņu par to, cik cilvēki bijuši veikalā nelaimes brīdī. Precīzu cietušo skaitu varēs uzzināt tad, kad visi cilvēki būs izvilkti no gruvešiem.

Zināms, ka nelaimē cietuši astoņi glābēji, viens no viņiem no gruvešiem izvilkts jau vēlu vakarā. To, cik daudz darbinieku strādājis šajā veikalā, arī pagaidām nav zināms.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā portāls "Delfi" uzzināja, ka uz slimnīcām Rīgā pagaidām nogādāti 22 cilvēki, viens no tiem ir bērns.

Jau vēstīts, ka pēc pulksten 18 ceturtdienas vakarā Rīgā, Zolitūdē veikalā "Maxima" iebruka jumts. Vēlāk veikalā notika vēl viens iegruvums. Zināms, ka traģēdijā gājuši bojā vismaz četri cilvēki, vairāki desmiti ir cietuši. Notikuma vietā strādāja liels skaits glābēju, mediķu un policistu. Par notikušo nelaimi ir sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!