"Autoceļu lietošanas nodevu regulāri maksājam. Tomēr mums, autovadītājiem, joprojām nākas braukt, lūk, pa šādiem, bedrēm izdangādiem ceļiem. Šī bedre ir uz Ziemeļblāzmas ielas 59 Vecmīlgrāvī, tieši pie skolas ēkas," raksta anonīms aculiecinieks.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dišlere: "Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka ielu uzturētājiem tika dots uzdevums nekavējoties salabot bedri konkrētajā vietā (pielikumā foto materiāls ar salaboto bedri).
Lai arī turpmāk departaments ātri un efektīvi varētu reaģēt uz nepilnībām Rīgas ielās, aicinām iedzīvotājus zvanīt uz bezmaksas tālruni 80003600 un informēt par bedrēm Rīgas ielās.

Ielu un tiltu bedru remonts tiek nodrošināts visu gadu, taču bedru likvidēšanai ielās nepieciešama gaisa temperatūra, kas nav zemāka par plus 5 grādiem, līdz ar to ziemas periodā nekavējoties tiek remontētas tās bedres, kas apdraud satiksmes drošību, prioritāri maģistrālajās ielās un uz tiltiem.

Pavasarī Satiksmes departaments aicinās iedzīvotājus aktīvi līdzdarboties sociālajā kampaņā "Informē par bedrēm", jo pie laika apstākļiem, kad strauji svārstās brauktuves temperatūra, bedres asfaltbetona segumā var veidoties ļoti strauji - pat dažu stundu laikā. Departamenta speciālisti saņemto informāciju apkopos un nekavējoties rīkosies, lai novērstu avārijas bedres."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!