Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā Ķekavas mūzikas skolā vokālais ansamblis "Jūti" prezentēja savu jauno albumu "Pieturvietas", kas tapis kā novada suvenīrs iedzīvotājiem un viesiem.

Albumā iekļautas īpaši rakstītas dziesmas, kā "Ķekavai", "Novadam" un "Via Ķekavas himna". Mūziku komponējuši Ilgvars Ikass un Ruta Bīlande, Jānis Grigalis un Linda Zaķe, Elīna Starķe - Arbidāne un citi.

"Jūti" kolektīvs ir astoņas radošas meitenes, kas kopā dzied jau vairāk nekā divdesmit gadus. Šobrīd ansamblis ir pārtapis par Ķekavas kultūras nama jauniešu vokālo ansambli "Jūti". Vadītājs ir Jānis Strazdiņš, un menedžeres ir meitenes pašas – krāsainas, dažādas, katra ar savu muzikālo dvēseli un savu īpašo dzirksti.

Lielu ieguldījumu albuma tapšanā veikuši ansambļa vadītājs Jānis Strazdiņš, Ķekavas novada pašvaldība, Ķekavas Mākslas skola, Ķekavas mūzikas skola, Mūzikas apvienība "Vintāža", skaņu režisors Leons Sējāns, kafejnīca "Bamba Leo", SIA "Attach". Kā arī tērpu dizainere Diāna Liepniece, fotogrāfe Anna Ceipe, datordizainers Mārtiņš Zandbergs.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Elīnas_Ķekavas_himna_mix_2.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!