Foto: Publicitātes foto

Viesnīcu " Conference Hotel TOMO" nepatīkami pārsteidzis atklājums, ka Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Tatjanas Ždanokas izplatītajā reklāmas bukletā vēlētāji aicināti uz viesnīcas telpās paredzētu tikšanos ar politiķi, kas startē 24. maijā notiekošajās vēlēšanās.

"Balsu zvejošanas" nolūkos izplatītajos bukletos iedzīvotāji bija aicināti 13. maijā doties uz viesnīcu, lai tās telpās tiktos ar Ždanoku. Tomēr, kā 12. maija pēcpusdienā izplatītā paziņojumā norāda " Conference Hotel TOMO", tikšanās rīkošana viesnīcas teritorijā, par to paziņojot bukletā, kas masveidā izplatīts Rīgas iedzīvotāju vidū, nav saskaņota ar viesnīcas administrāciju. Viesnīcas administrācija Ždanokas mēģinājumu sarīkot tikšanos ar vēlētājiem tās telpās uzskata par mēģinājumu iesaistīt viesnīcu "provokatīvās politiskās kampaņās.

"Nekādas vienošanās starp partiju "Latvijas Krievu savienība" un viesnīcu "Conference Hotel TOMO" netika noslēgtas. Sakarā ar minēto faktu partijas plānotais pasākums viesnīcas teritorijā nenotiks un viesnīcas teritorija dalībai minētajā pasākumā cilvēkiem nebūs pieejama," pausts viesnīcnieku izplatītajā paziņojumā. 

"Delfi" jau ziņoja, ka bukleti, kuros popularizēta Ždanoka, tika dalīti 9. maija pasākumā pie Uzvaras pieminekļa.

Šī nav pirmā reize, kad Ždanokai un viņas domubiedriem rodas problēmas ar telpu atrašanu dažādiem pasākumiem. "Delfi" jau vēstīja, ka šopavasar, kad Ždanokas līdzgaitnieks Josifs Korens mēģināja atrast telpas, lai paralēli 16. marta pasākumiem sarīkotu "antinacistu" konferenci, telpas šim pasākumam atteica vairākas viesnīcas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!