Foto: DELFI
Kādreizējie Saeimas deputāti Kārlis Leiškalns un Krišjānis Peters šoruden notiekošajās Saeimas vēlēšanās startējot no "Saskaņas" saraksta, atkal cīnīsies par vietu likumdevējā, ceturtdien, 19. jūnijā ziņo LTV raidījums "Panorāma".

Saskaņā ar raidījuma rīcībā esošajām ziņām, bijušais Aināra Šlesera vadītās Latvijas Pirmās partijas politiķis, kādreizējais satiksmes ministrs un lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētājs Peters kandidēs Zemgales vēlēšanu apgabalā.

Savukārt Leiškalns, kurš savulaik bijis Latvijas Demokrātiskās partijas, "Latvijas ceļa" un Tautas partijas biedrs - no Vidzemes vēlēšanu saraksta. Abiem politiķiem paredzētas augstas vietas "Saskaņas" kandidātu sarakstos.

Cīņā par labāku vietu deputātu kandidātu sarakstā savu partejisko piederību nule kā mainījis arī Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputāts Rihards Eigims - viņš izstājies no Latvijas Zaļās partijas un nekavējoties iestājies citā ZZS ietilpstošā politiskajā spēkā - Latvijas Zemnieku savienībā, tādējādi nodrošinot sev "augstāku" vietu kandidātu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!