Foto: DELFI Aculiecinieks
Lai gan Rīgas domes priekša no ledus atbrīvota, turpat blakus, pie Rolanda pieminekļa – Melngalvju nama priekšā, valda īsta slidotava, novēroja "Delfi" lasītāja Anete.

"Rīgas domes kungi brīvi no ledus, taču tiem, kuriem jāvirzās no domes Melngalvju nama virzienā, šāda iespēja – mūsdienās jau privilēģija – nespīd. Laukumu ap Rolanda pieminekli droši var pasludināt par pilsētas galveno slidotavu!" sašutusi ir aculieciniece.

"Vai tā ir kāda varas dalīšana? Kamēr domnieki droši slāj uz savu darbu, tikmēr tie, kas kāto uz prezidenta namu, nespēj izvairīties no slidotavas. Vai prezidenta namam nav sētnieka? Vai vienkārši tā ir Rīgas domnieku ar Nilu Ušakovu priekšgalā zīme mūsu Valsts prezidentam?" ironiski vaicā Anete.

Rīgas domes pārstāve Ilze Krūkle portālam "Delfi" skaidro: "Viss Rātslaukums tiek kaisīts un tīrīts vienādi. Šodien tiks atkāroti apstrādāts ar pretslīdes materiāliem."

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!