Foto: PantherMedia/Scanpix
Gandrīz katra sieviete sapņo par ilgu, stabilu laulību, kas spēj izturēt visas ģimenes dzīvē neizbēgamās vētras un negaisus. Lai nodzīvotu ar vienu cilvēku cienījami ilgu laiku, pret partnera izvēli jāizturas nopietni.

Lai iemīlēšanās perioda rozā brilles pavisam neaizmiglotu skatu, resurss "woman.ru" iesaka spriest par cilvēku pēc viņa rīcības.

Kārtīga āriene un labas manieres. Ne vienmēr dārgi ģērbies aristokrāts būs labākais kandidāts vīra lomai, tomēr vērts pievērst uzmanību, lai tavs iemīļotais ievēro vismaz elementāras sabiedrībā pieņemtas normas.

Atsaucība un gādīgums. Lai vīrietis kļūtu par labu vīru, šis ir patiesi nozīmīgs punkts. Vīrietis, kas spēj par tevi parūpēties un uzklausa tavus lūgumus, kļūs par uzticamu balstu dzīvē. Tieši ar tādu cilvēku var izdoties patīkama, ilgstoša kopdzīve.

Sirsnīgums. Ne katrs vīrietis prot skaisti teikt komplimentus, bet prasme skaisti runāt parasti raksturīga brunču medniekiem, nevis vēlamajiem vīra kandidātiem. Labāk pavēro, ar kādu skatieni viņš tevi sagaida un pavada. Ja tas ir mīlošs un sirsnīgs, tad var samierināties arī neveiklu komplimentu, jo zināsi, ka tas nāk no sirds.

Ģimene un bērni. Par labu vīru kļūs vīrietis, kurš patiešām vēlas ģimeni un bērnus, jo dod priekšroku tradicionālām vērtībām: piemēram, likumīgām laulībām. Ja, skatoties uz draugu bērniem, viņa acīs parādās patiesa interese, ļoti iespējams, ka viņš nobriedis arī savu bērnu laišanai pasaulē.

Materiālais nodrošinājums. Laba alga vai vismaz vēlme labi pelnīt ir vīram un vīrietim svarīga iezīme, jo tādējādi viņš ne tikai nodrošina ģimeni, bet arī gūst pašapliecinājumu. Tas parāda arī to, cik lielu vērību viņš nākotnē pievērsīs sievas vajadzībām, jo labi pelnoši vīrieši krietnu daļu ienākumu velta ģimenei. 

Mīlestība uz dzīvniekiem. Ja vīrietis mīl dzīvniekus, viņš visbiežāk ir labsirdīgs un augstsirdīgs.

Labi pat kopā klusēt. Ja tu jūties komfortabli, pat kopā ar viņu paklusējot, ne tikai nododoties aizraujošām sarunām, vari ieskaitīt vēl vienu plusiņu viņa kontā. Kopīgas sarunas un kopīga klusēšana arī ir tas, ar ko laulātie nodarbojas lielāko daļu kopā pavadītā laika. Tas nozīmē, ka attiecības ir harmoniskas.

Lielisks mīļākais. Tavs mīļotais vīrietis ir arī lielisks mīļākais. Sekss ir viens no laimīgas ģimenes dzīves stūrakmeņiem, kas divus cilvēkus tuvina kā fiziski, tā arī garīgi. Ja gultā nākas izlikties, vari rēķināties, ka visu dzīvi nāksies spēlēt kādu lomu.

Tev patīk viņa ģimene. Agri vai vēlu vīra radinieki kļūs arī par tavējiem. Būtu lieliski, ja tev veidotos laba un dabiska saskaņa ar vīra ģimeni un draugiem.

Viņš tevi bildina. Nav svarīgi, kā tieši izteikts bildinājums, nozīmīga ir viņa vēlme redzēt tevi kā savu sievu, vienīgo sievieti savā dzīvē un savu bērnu māti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!