Foto: F64
Latvijas Māsu asociācijas prezidenta amatam pieteikušās divas pretendentes - Iveta Krastiņa un Dita Raiska, liecina informācija asociācijas mājas lapā.

Vēl viens no kandidātiem noteiktajā laikā neiesniedza nepieciešamos dokumentus, bet ceturtā kandidāte savu dalību prezidenta vēlēšanās atsauca.

Jau ziņots, ka 18.martā Māsu asociācijas konferencē notiks jauna prezidenta vēlēšanas. Šīs ir plānotas vēlēšanas. Tomēr jau vēstīts, ka februāra sākumā bez vēsts pazuda asociācijas vadītāja Jolanta Zālīte. Par sievietes likteni joprojām nekādu ziņu nav. Policijai joprojām aktuālas ir trīs versijas - nelaimes gadījums, noziedzīgs nodarījums vai pašas vēlme pazust.

"Neatkarīgā Rīta Avīze" ceturtdien vēsta, ka tās rīcībā ir nonākusi neoficiāla informācija, kurai, iespējams, ir saistība ar Zālītes pazušanu. Viņa kā Māsu asociācijas vadītāja bija vienpersoniski atbildīga par visām asociācijas finansēm, un tagad, pēc pazušanas, atklājies, ka kontos ir naudas iztrūkums. Runa ir par vairākiem tūkstošiem eiro, ziņoja laikraksts.

Latvijas Māsu asociācijas konference notiks 18.martā Austrumu slimnīcas Onkoloģijas centra konferenču zālē no plkst.11 līdz 14.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!