Foto: DELFI

Uz valsts ceļiem ir atsākusies būvdarbu sezona un autovadītājiem ir jārēķinās ar daudzviet ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Autovadītājiem, kuri no Rīgas plāno doties uz Kuldīgu, "Latvijas valsts ceļi" iesaka izvēlēties braukt caur Stendi, jo uz autoceļa Tukums-Kuldīga noris remontdarbi. Līdz ar to tur iespējami sastrēgumi.

Lielākie ierobežojumi patlaban ir uz Liepājas šosejas. Kopējais remonta posmu garums ir 57 kilometri. Lai šķērsotu patlaban aktīvās četras būvdarbu zonas, autovadītājiem nepieciešama papildu aptuveni pusotra stunda, norāda uzņēmums.

Satiksmes ierobežojumi ieviesti arī uz Vidzemes šosejas, kur Garkalnes novada teritorijā tiek atjaunots ceļa segums desmit kilometru garumā. Satiksme pa Vidzemes šoseju abos virzienos organizēta ar ātruma ierobežojumiem.

Tāpat ar papildus 15 minūtēm ceļā autovadītājiem jārēķinās, braucot Valmieras virzienā pirms Stalbes. Aptuveni 15 minūtes prasīs arī būvdarbu zonas šķērsošana pie Salacgrīvas, bet 20 minūtes būs jāpavada, lai izbrauktu Jelgavas šosejas remontposmu pirms Lietuvas robežas.

Ceļu būvdarbi turpinās arī Latgalē, Rēzeknes un Daugavpils apkārtnē, taču ļoti būtisku satiksmes ierobežojumu tur nav. "Latvijas valsts ceļi" informē, ka tur visus remontposmus iespējams šķērsot ātrāk nekā desmit minūtēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!