Foto: Publicitātes foto

"Nesen pa radio dzirdēju, kā Nils Ušakovs (S) reklamēja, kāda Rīga būs tuvāko gadu laika – "zaļa", respektīvi, vel vairāk velosipēdu celiņu un mazāk transportlīdzekļu uz Rīgas ielām, kas atšķirībā no velosipēda īpašniekiem, maksā valstij nodokļus, lai uzturētu Rīgas un Latvijas ceļus," raksta portāla "Delfi" lasītājs Ainārs.

"Dievs pasargā, es neesmu pret velosipēdu braucējiem, es emu pret tādiem braucējiem, kuri nepārzina ceļu satiksmes noteikumus un nepārtraukti izaicina likteni, braucot un šķērsojot ielas/krustojumu neatļautajās vietas un ignorējot gaismas aizlieguma signālus.

Godājamais Nila Ušakova kungs, varbūt – pirms papildus izveidojiet velosipēdu celiņus Rīgā – vajadzētu veikt audzinošus pasākumus ar velosipēdu braucējiem, liekot nokārtos ceļu satiksmes noteikumus un uzlikt par pienākumu maksāt nodokļus valstīji tieši, tāpat kā to maksā transportlīdzekļa īpašnieki?"

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!