Foto: LETA

Kultūras ministrija (KM) konkursā meklē kompetentu un pieredzējušu personu, ar kuru noslēgt līdzdarbības līgumu "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu trešo valstu pilsoņu integrācijai", liecina informācija KM mājaslapā.

Pretendenta uzdevums būs nodrošināt trešo valstu pilsoņu integrācijas atbalsta pasākumus, sniedzot informāciju un regulāras konsultācijas, tostarp nodrošinot sociālā darbinieka un jurista konsultācijas trešo valstu pilsoņiem un viņu ģimenes locekļiem par aktuāliem integrācijas jautājumiem - izglītību, nodarbinātību, veselības aprūpi un citām tēmām.

Konkursa uzvarētājam būs arī jāveic trešo valstu pilsoņu vajadzību izzināšana integrācijas procesa uzlabošanai, izveidojot datubāzi par konsultāciju saņēmējiem un veicot sniegto pakalpojumu uzskaiti, kā arī veicot aptauju par nepieciešamajiem pakalpojumiem un aktivitātēm, lai sekmētu trešo valstu pilsoņu integrēšanos sabiedrībā.

Pretendenti uzdevumu veikšanai var būt biedrība vai nodibinājums, kuru darbības mērķi ir saistīti ar atbalsta un konsultāciju sniegšanu trešo valstu pilsoņiem.

Maksimālā līgumcena par pārvaldes uzdevumu veikšanu ir 8584 eiro. Līgums tiks slēgts par darbu līdz 2016.gada 14.februārim.

Pieteikumā jāiekļauj informācija par pretendentu, informācija, kas apliecina pretendenta spēju un kompetenci veikt valsts pārvaldes uzdevumus, pievienojot pamatojošos dokumentus, kā arī līdzdarbības līguma cena, norādot arī valsts pārvaldes uzdevumu īstenošanai nepieciešamās administratīvās izmaksas, kas nepārsniedz 20% no līdzdarbības līguma cenas.

Pieteikums jāiesniedz KM līdz 31.augustam, nogādājot to personīgi KM Dokumentu pārvaldības nodaļā vai nosūtot pa pastu uz K.Valdemāra ielu 11a, Rīgā, LV-1364. Sūtot pa pastu, pasta zīmogam jābūt uzspiestam līdz 31.augustam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!