Foto: DELFI Aculiecinieks
"Rīgas namu pārvaldnieka" (RNP) ēka Aleksandra Čaka ielā darījusi bažīgu kādu portāla "Delfi" lasītāju – viņš novērojis, ka ēkas fasādes ir visai noplukusi un tās augšdaļā garāmgājēju drošībai piestiprināti zaļie tīkli.

"Pagājušajā gadā ar savdabīgiem spēkiem tika uzfrišināts pirmais stāvs –, nu, cilvēka acīm ikdienā redzamais līmenis. Tālāk par pirmo stāvu RNP nav ticis. Pārējie divi stāvi joprojām ir nožēlojamā vizuālajā izskatā, bet, ja paceļam galvas vel augstāk, manīsim skaistos zaļos tīklus, kas ir izlikti, lai uz ielas nekristu no mājas fragmenti. Ja šādi apkopj savu māju, tad bail iedomāties, kā tiek apsaimniekotas citu cilvēku mājas," raksta aculiecinieks Dāvis.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja RNP Komunikācijas nodaļas projektu vadītāja Santa Vaļuma, šogad plānots veikt fasādes renovāciju. Konkrēts renovācijas darbu uzsākšanas datums gan pagaidām nav noteikts, taču tiek plānots, ka darbs pie fasādes atjaunošanas varētu tikt sākts šovasar. Savukārt visas ēkas renovācija pagaidām netiek plānota.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!