Foto: LETA

Saistībā ar NATO komandieru semināra "Allied Reach" norisi Rīgā aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākos Rīgas ielu posmos, informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Līdz 14. aprīlim no plkst. 7 līdz 23 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana aizliegta Kuģu ielas abās pusēs posmā no Trijādības ielas līdz Akmens tiltam.

Savukārt līdz 14. aprīļa plkst. 14 - Ziemeļblāzmas ielas abās pusēs posmā no Baltās baznīcas ielas līdz Kāvu ielai, Sniega ielas abās pusēs posmā no Ziemeļblāzmas ielas līdz Augusta Dombrovska ielai, Baltās baznīcas ielas abās pusēs posmā no Vecāķu prospekta līdz Ziemeļblāzmas ielai, kā arī Kāvu ielas abās pusēs posmā no Ziemeļblāzmas ielas līdz Dombrovska ielai.

Šodien no plkst. 7 līdz 23 transports nedrīkstēs apstāties un stāvēt Valguma ielas labajā pusē, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai.

Līdz 14.aprīļa plkst. 14 nepieciešamības gadījumā ir ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Ziemeļblāzmas ielas posmā no Baltās baznīcas ielas līdz Kāvu ielai, Sniega ielas posmā no Ziemeļblāzmas ielas līdz Augusta Dombrovska ielai, Baltās baznīcas ielas posmā no Vecāķu prospekta līdz Ziemeļblāzmas ielai un Kāvu ielas posmā no Ziemeļblāzmas ielas līdz Augusta Dombrovska ielai.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamajiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Ierobežojumi neskars transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!