Foto: morgueFile

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka kopš brīvdienām ir mainīta satiksmes organizācija Brīvības ielā posmā no Gustava Zemgala gatves līdz K.Barona ielai virzienā uz centru, preses paziņojumā informē Rīgas domes (RD) Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dimante.

Remontdarbu laikā pa tramvaja sliežu ceļu var braukt tikai sabiedriskais transports. Šāds lēmums pieņemts, lai samazinātu kavējumus sabiedriskajam transportam.

No 29.aprīļa uzsākti siltumtrases pārbūves darbi, kā rezultātā būtiski ir ierobežota satiksme Pērnavas un Brīvības ielu krustojumā, kas no ŗītiem un pēcpusdienās rada sastrēgumus.

Satiksmes departaments regulāri seko līdzi satiksmes situācijai un pēc nepieciešamības arī turpmāk veiks izmaiņas satiksmes organizācijā, kopējās satiksmes uzlabošanai, sola pašvaldība.

Tāpat pašvaldība iesaka jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties pavisam citu ikdienas maršrutu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!