Foto: LETA

Partijas "No sirds Latvijai" deputāta Ringolda Baloža viesošanās deputāta Artusa Kaimiņa partijas "KPV" dibināšanas pasākumā vērtējama kā "pretinieka iepazīšana", žurnālistiem norādīja NSL līdere Inguna Sudraba.

Sestdien notika NSL kopsapulce un Sudraba norādīja, ka Balodis ir atvainojies, ka nevar tajā piedalīties, jo ģimenes apstākļu dēļ atrodas ārpus Rīgas.

Sudraba skaidroja, ka Balodis Kaimiņa partijas dibināšanas pasākumā piedalījās kā novērotājs un ka ir labi "izpētīt pretinieka nometni", lai zinātu, kā ar viņu cīnīties un kādā veidā pašiem kļūt stiprākiem. Vaicāta, vai deputāts nevarētu izlemt pievienoties "KPV", politiķe uzsvēra, ka Balodis parlamentā strādā NSL labā, savukārt par politiķa plāniem ir jāvaicā viņam pašam.

Taujāta par pašvaldību vēlēšanām un vai NSL nevajadzētu Rīgā startēt kopā ar vēl kādu partiju, lai palielinātu izredzes pārvarēt 5% barjeru, politiķe atbildēja, ka NSL nāktu par labu, ja partija vēlēšanās piedalītos atsevišķi. Viņa apliecināja, ka NSL plāno piedalīties arī Rīgas domes vēlēšanās.

Kā ziņots, Kaimiņa partijas "KPV" dibināšanas sapulcē bija ieradies arī Balodis. Viņš žurnālistiem skaidroja, ka ieradies personīgās intereses dēļ. Politiķis zīmīgi norādīja, ka pagaidām ir NSL frakcijas deputāts un sīkāk par saviem nākotnes plāniem neizteicās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!