Trešdien, 21. septembrī, kaitinošu situāciju piedzīvojis kāds "Delfi" aculiecinieks Jānis, kuram uz ieskrējiena joslas Pļavniekos nācās sabremzēt tur novietotās ceļu policijas ekipāžas dēļ.

"Policija kārtējo reizi "pulē" savu tēlu. Novieto auto uz ieskrējiena joslas un laikam aizmirst, ka pa to kādam būs arī jābrauc," ironizē Jānis. Autovadītājs esot policistiem vairākas reizes "pamidžinājis" ar tālajām gaismām un arī uztaurējis, taču ekipāža neesot reaģējusi.

Šajā gadījumā ceļu policijas ekipāža viec satiksmes uzraudzību, skaidro Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins. "Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 34. punktu, veicot darba pienākumus, operatīvajiem transportlīdzekļiem nav aizliegts apstāties uz ieskrējiena un bremzēšanas joslām," teic Anučins.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!