Foto: DELFI Aculiecinieks
Jau divas naktis Lāčplēša un Čaka ielas krustojumā, kur šovasar jau vairākkārt rosījušies ceļa strādnieki, atkal izrakta pamatīga bedre un tiek veikti remontdarbi, novēroja "Delfi Aculiecinieks".

''Jau divas naktis strādnieki darbojās Lāčplēša un Čaka ielas krustojumā, kur šajā vasarā vismaz divas reizes jau raka, septembrī tika ātri un pa nakti uzlikts jaunais asfalts, bet tagad atkal to uzrok,'' stāsta Andra.

Viņa arī novērojusi, ka lielās bedres, kas izrakta krustojuma vidū, dēļ no rītiem tur veidojas sastrēgums.

Kā portālam "Delfi" skaidroja Rīgas domes Satiksmes departamentā, Lāčplēša un Čaka ielas krustojumā uzņēmums SIA "Rīgas ūdens" veic kanalizācijas avārijas likvidācijas darbus. Saskaņā ar "Rīgas ūdens" apakšuzņēmēju sniegto informāciju seguma atjaunošanas darbus, ņemot vērā esošos laika apstākļus, plānots pabeigt līdz plkst. 14.00.

''Norādām, ka šajā posmā nav pabeigta asfaltbetona seguma virskārtas atjaunošana, līdz ar to netiek bojāta brauktuve,'' informē RDSD.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!