Piektdienas, 25. novembra, rītā nervus kutinošu momentu pieredzēja "Delfi" aculiecinieks Viesturs.

Viestura atsūtītajā video skatāms, ka autovadītājam tieši pretim no blakus joslas traucas vieglais auto, kurš nepiemērotā laikā uzsācis apdzīšanas manevru. "Tā mēs braucam pa jauno Maskavas ceļu," pieredzēto komentē Viesturs.

"Delfi" jau ziņoja, ka uz Tīnūžu-Kokneses šosejas šomēnes, 13. novembrī, jau noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti septiņi spēkrati. Negadījums notika Ķeguma novadā, policija norāda, ka avārija notikusi, jo autovadītāji pārkāpuši ceļu satiksmes noteikumus, braukuši agresīvi.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte, uz ceļa Tīnūži-Koknese ap pulksten automašīna "Mazda", braucot virzienā uz Rīgu, centusies apdzīt vairāku automašīnu kolonnu.

Portāls "Delfi" pērn aprīlī ziņoja, ka īpašā reidā ceļu policija uz Kokneses-Tīnūžu šosejas aptuveni četru stundu laikā pieķēra piecus ātrumpārkāpējus.

Policists pauž, ka avārijas uz šosejas pārsvarā notiek apdzīšanas brīdī vai arī taisnā ceļa dēļ autovadītāji mēdz iemigt un iebraukt vai nu pretējā joslā vai arī nožogojumā gar malām.

Autoceļa Tīnūži-Koknese jauno posmu atklāja 2014. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!