No 30. marta līdz 3. maijam mēs organizējam fotokonkursu “Pavasaris Latvijā 2009”, kuram sekos labāko darbu izstāde no 18. līdz 31. maijam.

Mēs turpinā iesākto tradīciju - organizējam fotokonkursus pavasarī, vasarā un rudenī. 2008.gada pavasara fotokonkursā piedalījās vairāk nekā 2500 attēli, sagaidām, ka "Pavasaris Latvijā 2009" būs vēl populārāks un tajā piedalīsies līdz pat 4000 darbiem.

Neliels atskats uz 2008.gada fotokonkursa labākajām bildēm:

Tātad, šogad fotokunkurss norisinās no 30.marta līdz 3.maijam. Viens dalībnieks fotokonkursā var iesniegt līdz pat 7 bildēm par pavasara tēmu. Visus iesūtītos attēlus vērtēs žūrija, profesionāli fotogrāfi - Andris Kozlovskis un Gatis Rozenfelds.

Fotokonkursa galveno balvu - digitālo spoguļkameru "EOS 50D" piešķir "Canon". Savukārt otrās un trešās vietas uzvarētāji iegūs savā īpašumā "Canon IXUS" fotoaparātus.

Būs arī citas balvas - dāvanu kartes foto un datorgrafikas kursiem no FotoAkadēmija un digital guru. Un citi pārsteigumi no DELFI.

Labākās 30 bildes piedalīsies izstādē, kurā notiks uzvarētāju apbalvošana. Izstāde notiks no 18. līdz 31. maijam modes un izklaides centrā "Rīga Plaza". Arī "Rīga Plaza" piešķirs savu īpašo balvu kādam konkursa dalībniekam.

Detalizēti fotokonkursa noteikumi ir atrodami "Pavasaris Latvijā 2009" mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!