Foto: DELFI
Interneta portāls DELFI kā pirmais no vadošajiem ziņu medijiem Latvijā bez maksas piedāvā mobilo tālruņu lietotājiem versiju mDELFI, kurā iespējams lasīt ziņas mobilā tālruņa ekrānam piemērotākā vidē. No līdzšinējiem wap pakalpojumiem jaunais piedāvājums atšķiras ar to, ka tas ir bezmaksas un tam ir mūsdienīgs dizains, kas ievēro pasaulē pieņemtās formas, kā interneta saturu pasniegt mobilajā vidē.

Mobilo tālruņu lietotāji var lietot šo pakalpojumu, izmantojot adresi m.delfi.lv, savukārt Apple Iphone lietotājiem ir izveidota speciāla versija, kuru var atrast adresē i.delfi.lv. mDELFI vidē pieejami pēdējie jaunumi gan nacionālajās ziņās, gan ārzemēs un sportā, kā arī "DELFI Sievietēm", horoskopi un laika ziņas. Protams, mobilo tālruņu lietotāji var turpināt lietot arī ierastos DELFI, kur pieejams viss pārējais saturs.

Saskaņā ar pētījumu uzņēmuma Gemius datiem DELFI ir stabili lielākais Latvijas interneta medijs, kura mēneša auditorija pēc 2009.gada jūnija datiem ir vairāk nekā 680 000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!