Foto: Shutterstock

Ja Ziemassvētkos vēlies apdāvināt savu draudzeni, mammu, māsu vai kolēģi, kura ir īsta pasākumu dvēsele un labprāt uzņem pie sevis viesus, kā arī ar prieku plāno un rīko visdažādākās svinības, iedvesmai piedāvājam dāvanu idejas no "Women's Health", kas iepriecinās katru saimnieci!

Iepazīsties ar tām, iedvesmojies un lūkojies pēc kā līdzīga arī vietējos veikalos, internetā vai dāvanu ideju krātuvē portālā Zave.lv!

Neparastas vīna glāzes

Ja tava draudzene, kolēģe, māsa vai mamma labprāt uzņem viesus, iepriecini viņu ar oriģinālām vīna vai citu dzērienu glāzēm! Tās lieliski atsvaidzinās interjeru, kā arī iepriecinās dāvanas saņēmēju ik reizi, kad tiks celtas galdā.

Sviesta naži

Lai gan valda uzskats, ka asus priekšmetus dāvināt nedrīkst, kvalitatīvi naži ir ikvienas saimnieces kārotāko lietu saraksta augšgalā. Gadījumā, ja esi māņticīga, pasniedzot dāvanu, palūdz centa monētu – tad tevis pasniegtā dāvana kļūs par "pirkumu".

Grezna piezīmju klade receptēm

Ja tev jāapdāvina saimniece, kura ar prieku gatavo, izmēģinot dažādas receptes, iepriecini viņu ar greznu piezīmju kladi, kurā apkopot savus virtuves noslēpumus, tā veidojot teju mantojumu, ko nodot nākamajai paaudzei.

Dekoratīvi šķīvji vai paplātes

Uzņemot ciemiņus un pasniedzot uzkodas, ir svarīgi parūpēties ne tikai par jautru atmosfēru un gardu ēdienu, bet arī krāšņu galda noformējumu. Tieši tāpēc dekoratīvu šķīvju un paplāšu nekad nevar būt par daudz!

Svečturis

Sveces ievieš omulību pat visvienkāršākajā miteklī, padarot to arī izsmalcinātāku. Šai sakarā oriģināls un skaists svečturis būs tiešām vērtīga un jauka dāvana.

Virtuves dēlītis

Ērts un parocīgs griešanas dēlītis ir nepieciešams katrai saimniecei. Pat kaitinošā dārzeņu smalcināšana uz tā kļūs patīkamāka.

Paplāte

Brokastis gultā ir lielisks veids, kā palutināt savus tuvos. Uzdāvini skaistu un košu paplāti, ko tā vien gribēsies izmantot biežāk!

Galda sedziņas

Virtuvi iespējams pielāgot visdažādākajiem stiliem, vien variējot ar detaļām. Ja dāvanas saņēmējai patīk dinamisks dzīvesveids un mainīga vide, iepriecini viņu ar šādu aksesuāru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!