Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pašpasludinātās "Doņeckas Tautas Republikas" līderis Aleksandrs Zaharčenko solījis sodīt visus, kas iesaistīti Doņeckas bērnu nāvē, intervijā Krievijas televīzijā sacīja pats Zaharčenko.

Atgādinām, ka trešdien Ukrainas pilsētā Doņeckā artilērijas apšaudē nokļuvusi 63. vidusskola, kā rezultātā divi bērni gāja bojā, bet vēl četri nonāca reanimācijā.

"Mēs darīsim visu, lai iegūtu visu nepieciešamo informāciju," sacīja Zaharčenko.

Pēc viņa teiktā var noprast, ka DTR jau zina visu šāvēju vārdus, kas vainojami artilērijas apšaudē pie skolas. "Mēs zinām viņu vārdus, uzvārdus, kur dzīvo viņi un viņu radinieki," turpināja DTR līderis.

Jau ziņots, ka Ukrainā turpinās ļoti saspringta situācija, jo Donbasā trauslais pamiers tika pārtraukts un sākās gatavošanās karam. Nevalstiskā cilvēktiesību organizācija "Amnesty International" ceturtdien paziņoja, ka civiliedzīvotāju bojāejā Ukrainas austrumos vainīgas abas iesaistītās puses - gan separātistu, gan Ukrainas valdības spēki

Naktī uz svētdienu notika intensīva artilērijas apšaude, un tik spēcīgas apšaudes pilsētā nav bijušas vairāk nekā mēnesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!