Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijas prezidenta Vladimira Putina ilgās nozušanas iemesls esot saslimšana ar gripu un viņš ir pārcēlis uz savu oficiālo rezidenci, liecina Krievijas TV kanāla "Doždj" rīcībā esošā informācija.

Vairāki pagājušajā nedēļā ieplānoti publiskie pasākumi ar Krievijas prezidenta līdzdalību tika atcelti Putina veselības stāvokļa dēļ - viņš esot saslimis ar gripu, svētdien pavēstīja "Doždj". Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs šo informāciju komentēt atteicies.

Informācijas avots, kas vēlējies palikt anonīms, atklājis, ka Putins pēdējās dienas neesot Maskavā, bet pārcēlies uz savu oficiālo rezidenci pie Valdaja ezera Novgorodas apgabalā. Uz pirmdien plānoto tikšanos ar Kirgizstānas prezidentu Almazbeku Atambajevu, kam jānotiek Sanktpēterburgā un kas nav atcelta, Putins, iespējams, dosies no šīs rezidences.

Kā zināms, Putins visu pagājušo nedēļu netika parādījies sabiedrībā, kas izsauca gūzmu visdažādāko minējumu par viņa nozušanas iemesliem, ieskaitot saistībā ar veselību, bet Kremlis šīs runas noliedza. Peskovs, komentējot Putina tikšanās ar padotajiem atbildējis, ka tās "notiekot nepārtraukti, bet ne visas ir publiskas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!