Foto: LETA

Dziedātājs Laimis Rācenājs var palepoties ar grandioziem jaunumiem savā privātajā dzīvē, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Viņš Rīgā redzams, stumjot ratiņus, un ratiņos neguļ vis mazbērniņš, bet gan Rācenāja paša meita, kuru viņam dāvājusi jaunā sieva. Rācenājs apprecējies, raksta izdevums.

Kā stāsta mākslinieks, viņš 65 gadu vecumā sagaidījis meitiņu – bērnam dots cēlais Grētas vārds. Meitenes māmiņa ir Rācenāja jaunā sieva Ieva Rācenāja. Mazā Grēta piedzimusi pirms sešiem mēnešiem un ir Rācenāja kopskaitā astotā atvase.

Dziedātājs ir šķīries no savas ilggadējās partneres Karīnas Elceres, ar kuru iepazinās 1995. gadā. Karīna Laimi atbalstījusi arī grūtos dzīves brīžos, bet nu jau kādu laiku abi iet šķirtus ceļus. To Elcere atzīmējusi arī savos sociālajos tīklos.

Kad Rācenājs ar Elceri sagāja kopā, viņam jau bija seši bērni no iepriekšējām attiecībām. Elcere dāvāja septīto – zēnu Dāvidu, kurš ir bērns ar īpašām vajadzībām. Nu jaunā sieva Ieva māksliniekam dāvājusi astoto atvasi, par kuru Rācenājs saka – Grēta ir brīnumjauka.

Pilns raksts izlasāms 30. aprīļa izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!