Microsoft ir radījis Jūsu vajadzībām ērti pielāgojamu klientu attiecību vadības sistēmu Microsoft Business Solutions - CRM. Tā palīdz pieņemt pamatotus biznesa lēmumus, sakārtot pārdošanas procesus un nodrošināt augstākā līmeņa klientu apkalpošanas kvalitāti. Tā ir vienkārši izmantojama un neprasa lielu sākotnējo ieguldījumu, tādēļ īpaši piemērota maziem un vidējiem uzņēmumiem. Uzņēmumam attīstoties un pieaugot klientu skaitam, vēlaties arvien spēt izvērtēt tirdzniecības aktivitātes, uzņēmuma veiktspēju, pārdošanas un apkalpošanas rādītājus… nāciet iepazīties!

Baltic IT&T 2005 (6. - 9. aprīlis) ietvaros aicinām Jūs apmeklēt Microsoft sertificētā partnera HORTUS Digital rīkoto semināru “Jaunums Latvijā: Microsoft Business Solutions – CRM. Programmatūra pasaules līmeņa klientu apkalpošanai Jūsu uzņēmumā. Risinājuma demonstrācija.”

Seminārā tiks apskatīti klientu apkalpošanas procesi uzņēmumos, to kvalitāte kā uzņēmuma labklājības priekšnosacījums. Tiks analizēti faktori, kas kavē kvalitatīvu un operatīvu klientu apkalpošanu, to risināšanas iespējas CRM sistēmā. Jums būs iespēja ne vien iepazīties ar šī risinājuma funkcionālajām iespējām, bet arī redzēt Microsoft CRM reālā darbībā risinājuma demonstrācijā.

Pēc iepriekšējas pieredzes sagaidot augstu interesi par šo risinājumu, seminārs tiks rīkots atkārtoti - trešdien, 6. aprīlī plkst. 14.00 - 14.45 (Skonto halles semināru zālē Nr.2) un ceturtdien, 7.aprīlī plkst. 17.00-17.45 (Skonto halles semināru zālē Nr.1).

Ar Microsoft Business Solutions – CRM palīdzību Jūs varat:

  • ērti apkopot un atlasīt informāciju par saviem klientiem;
  • plānot uz potenciālo klientu grupu vērstas kampaņas;
  • operatīvi sekot visām darbībām ar katru atsevišķu klientu;
  • veidot individuālu pieeju katram klientam;
  • izstrādāt efektīvus tirdzniecības plānus;
  • izdarīt prognozes un salīdzināt tās ar paveikto;
  • automatizēt darbu ar lielu auditoriju u.c.
Palieliniet pārdošanas apjomu, uzlabojiet sadarbību ar esošajiem klientiem un iegūstiet jaunus, paplašiniet tirgus daļu un gūstiet vairāk peļņas! Ja vēlaties sīkāk uzzināt par Microsoft Business Solutions – CRM, nāciet uz semināru! Izstādes apmeklētājiem dalība semināros bez maksas!

(izstādes apmeklējuma maksa 1Ls)

Pēc papildus informācijas vai jautājumu gadījumā lūdzam griezties: HORTUS Digital SIA
Tel.: (+371) 7339292
E-pasts: info@hortus.lv,
www.hortus.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!