Aprīlis jau no paša sākuma ir apdomīgs, bet jau otrās nedēļas sākumā sabremzējas pavisam – tas tāpēc, ka Merkurs met savu kārtējo atpakaļejošo cilpu, veiksmes un panākumu planēta Jupiters ir retrogrāda jau sen, gaumes un naudas valdniece Venera arī, un visam šim pulciņam pievienojies arī dzīvi rāmīšos ielikt alkstošais Saturns.

Skaidrs, ka straujai lekšanai uz priekšu šāds laiks nav īpaši piemērots, bet atvaļinājumiem un pavasara baudīšanai gan!

Kolīdz darbs nobīdās dibenplānā, atliek vairāk un vairāk laika privātajai dzīvei – vienalga, vai tur valda saskaņa vai spindz "lodes". Ar to tad arī nodarbosimies turpmākajos mēnešos, katrs savā vīzē un ar atšķirīgiem panākumiem.

Auns


Aunu enerģija dzirkstīs kā atdzesēts šampanietis. Baudīšanas un prieka sniegšanas režīmā spēsi paveikt lielas lietas, ieviest patīkamas pārmaiņas gan savā, gan savu tuvinieku dzīvē. Un tas viss notiks bez milzu enerģijas atdeves, tomēr viens gan ir ļoti būtiski – pavisam jūtamu pārmaiņu ceļš ir jāplāno un jāparedz. Ja skriesi kā lapa vēja pavadā, īsti koncentrēties uz ko vienu var neizdoties.

Mērķtiecīgi un atbildīgi pievērsties pienākumam palīdzēs doma par atpūtu un brīvdienām. Par šo jomu gādās Aunu mīļotie un ģimenes cilvēki, vien pašam būs jāgādā pa to, lai tas viss tiek īstenots. Laiks, ko pavadīsiet kopā, būtiski uzlabos attiecības. Tas attiecināms ne tikai uz romantisko dzīves jomu, bet arī attiecībām ar līdzcilvēkiem profesionālajā sfērā.

Mēneša otrajā pusē īpaši jāpiestrādā pie komunikācijas un attieksmes. Ar to pamanīsies gan noslēgt, gan atvērt ieejas durvis uz vērtīgām attiecībām.

Vērsis


Pavasaris arī Vēršu dzīvē ienāks ar putnu dziesmām un panākumiem. Radīsies jaunas iespējas likt lietā savas prasmes un talantus, būsi enerģijas pilns, rīkosies aktīvi un mērķtiecīgi.

Svarīgi ir zināt, kas ir tava izvēle, un pie tā šajā mēnesī var nākties atgriezties ne vienu reizi vien. Ja esi jauna ceļa sākumā, tad tie būs neskaitāmi mēģinājumi un likteņa paklupieni, kas vēlreiz un vēlreiz tev atvērs acis un parādīs ceļu.

Jau no paša mēneša sākuma gribēsies rīkoties pārsteidzoši drosmīgi, ļauties spontānām idejām un neparedzamām mīlas dēkām. Pēdējās, starp citu, var sagādāt cilvēks, kas tavas sirds dzīves teātrī vairs nespēlē galveno lomu.

Romantiskās dzīves jomā jaunas satikšanās, kas laiku aizraus līdzi skatienam un pieskārienam. Ļaujies, taču domā soli uz priekšu.

Dvīņi


Siltie saules stari Dvīņu dzīvē aktualizēs zināšanu apguves un profesionālās pilnveides jomu. Var rasties gan vēlēšanās, gan iespēja apgūt jaunas zināšanas, turklāt tām nule jārod iespēja realizēties.

Šis mēnesis sāksies ar iespēju savā dzīvē ielaist to, kas sen klauvējies pie durvīm un ducinājis pie logiem, – ar ideju, kura maziem solīšiem pie tevis nākusi. Viens veiksmīgs solis, un tam sekos virkne pārdomātas rīcības. Šajā reizē zināšanu trūkums vairs nevar būt šķērslis.

Azartisks un neatlaidīgs darbs pie jau iesāktā. Mēneša vidū būs jāpiestrādā pie kļūdu labojuma tajos procesos, kas pavisam nesen veikti ar zināmu neuzmanības devu.

Kļūdu labojumu pieprasīs arī mīļotais cilvēks, viņa saujā buntīte tavu darbu un nedarbu, kas attiecību ceļu darījuši pārpratumu pilnu. Uzjundīs neizrunātais, nesaprastais un nesadzirdētais.

Vēzis


Sapņi piepildās. Par to aprīlī būs iespēja pārliecināties Vēžiem.

Līdz šim gausi gājis process uzņems apgriezienus un parādīs tev labāko un efektīvāko risinājumu. Intuīcija un pat sapņi sniegs tev atbildes uz jautājumiem par tēmām, kas prasījušas teju vai galvassāpes. Viss kā ar burvju nūjiņas mājienu sakārtosies un saliksies pa plauktiņiem.

Jāturas ciešā saiknē ar draugiem un līdzīgi domājošajiem, jo tieši viņiem šomēnes liela loma tavos panākumos. Iespējams, ka paši neapzinādamies un tikai palīdzēt gribot, viņi radīs apjomīgu pozitīvu notikumu plūdumu tavā dzīvē.

Emocionālajā ziņā šis mēnesis nebūs gauži rāms, noskaņojums mīsies, domas un vēlmes mainīsies, un tas būtiski ietekmēs romantisko dzīves pusi. Tās attiecības, kurās esi ieguldījis sirdi un dvēseli, pasargā no pārmetumiem un pārpratumiem, īpaši mēneša vidusposmā.

Brīvajiem Vēžiem pavasaris atnesīs jaunas emociju vēsmas, tomēr skaidrību par izvēlētā pavadoņa patiesajiem nolūkiem tik drīz izprast vis neizdosies.

Lauva


Lauvas mērķtiecībai šajā mēnesī līdzīgas nebūs. Pietiks vien ar skatienu, lai visiem iesaistītajiem būtu skaidrs, ko Lauva domā un kā ir jārīkojas. Saspringts laiks tiem, kam zvēru karalis ir darba devējs, jo žēlots un saudzēts netiks neviens.

Pamatīgu apjukumu var radīt Lauvas grūtības pielāgoties mainīgiem apstākļiem, tam, kas nenotiek pēc plāna un sākotnējās ieceres. Te lieti noderēs spēja ieklausīties pieredzes bagātu cilvēku viedoklī un padomāt, pirms pasludināt sevi par vienīgās patiesības nesēju.

Mēneša otrajā pusē profesionālajā sfērā var būt lielāki izdevumi, tomēr, ja tiem stratēģisks un pārdomāts pamats, tad arī drīz sagaidāms veiksmīgs iznākums.

Daudz rāmāki ūdeņi plūdīs mīlas dzīvē. Tur Lauvas var rēķināties ar uzmanības un mīlestības apliecinājumiem. Sirdī un papīrā brīvajiem pavasarīgas satikšanās, kas neprasīs nedz uzņemties atbildību, nedz solīt brīnumu. Emocionāli uzlādēs fiziska mijiedarbība.

Jaunava


Mīlīgs un sajūtām piepildīts mēnesis.

Krietna deva uzmanības pievērsta mājas dzīvei – ne viena vien Jaunava noteikti tiks pie rūpēm par jaundzimušo vai veltīs uzmanību saimnieciskam un gādīgam mājas solim. Tas prasīs vairāk uzmanības nekā agrāk, turklāt tas piepildīs un gādās par komforta sajūtu.

Mēneša vidū sabiedriski aktīvo Jaunavu dzīvē notiks pārsteigums – cilvēks vai notikums, kas izkustinās līdz šim rāmi ritējušo dzīves kruīza kuģi. Un nesaki, ka to negaidīji, tavās domās tas bija jau krietnu laiku.

Profesionālā joma pulsēs un stutēsies kājās kā buciņš īsi pēc dzimšanas. Jārūpējas par efektīvu un drošu fonu biznesa projektu attīstībai, primāro uzmanību vēršot uz peļņas un ilgtermiņa attīstības iespējām. Klusi vārdi šodien, rīt kā atbalsis atskanēs tālu tālumā, ilgu gadu garumā.

Svari


Diezgan spraigs mēnesis Svaru dzīve. Tajā gaidāmi tādi soļi, kas izbrīnīs līdzcilvēkus un arī pašus.

Attiecībā uz profesionālo jomu domas mainīsies, un, ja vien tu esi ilgās pārdomās un mīņājies pārmaiņu priekša, tad šis mēnesis par tām var parūpēties. Būs situācijas, kas nostādīs fakta priekšā, parādīs tēmu pavisam no citas puses un piedāvās risinājumu. Ja maiņa nav plānos, bet iesāktais neiet uz priekšu ka plānots, tad jārīkojas citādi nekā agrāk.

Pavisam cita rīcība mainīs arī attiecības ar līdzcilvēkiem un kolēģiem. Viens vārds aiz otra, viena situācija aiz otras, un tu sapratīsi, ka jums nav pa ceļam.

Attiecības ar cilvēkiem šajā mēnesī būs īpašas uzmanības centrā, jāteic, ka to vidū arī mīlas dzīve. Tajos stāstos, kuros ilgstošas nesaprašanās un nevienprātība, iespējams, pat lēmums par došanos katram savā virzienā.

Skorpions

Pavasarīgu un vieglu noskaņojumu šajā saules pielietajā mēnesī dāvās sakārtotas un saskanīgas attiecības mājās.

Viens no visbūtiskākajiem šā mēneša uzdevumiem ir savest kārtībā dzīvesvietas jautājumu. Tas var lauzīt galvu, nedot skaidrību. Ja jau iesākts remonts, tad pakāpeniski jāturpina uz priekšu, vien izvairoties no pārsteidzīgiem soļiem dizaina jautājumos. Darbošanās kopā satuvinās tevi ne tikai ar savu sirds cilvēku, bet arī ar draugiem, kurus aicināsi iesaistīties.

Profesionālā jomā patīkamas ziņas naudas maciņam un konta stāvoklim. Saņemsi pelnītu algu par to, kas paveikts labā kvalitātē. Tajos darbos, kas iesākti gada sākumā, tagad jāiedziļinās patiešām nopietni un neatlaidīgi. Var nākties nedaudz pamainīt sākotnēji nosprausto mērķi un iesaistītos personāžus, tomēr viss turpinās ritēt savu gaitu.

Finanšu ieguldīšana idejās, par kurām nav pilnīgas pārliecības, pavisam ātri var ciest fiasko. Vēl nesaki ne jā, ne nē.

Strēlnieks


Saulīte un plaukstošie koku zari Strēlnieki aicinās doties cilvēkos. Šis mēnesis sola daudz jaunas iepazīšanās, pulka pielūdzēju un uzmanību arī profesionālajā sfērā. Jābūt gatavam uzkāpt uz uzmanības platformas, pieņemt to visu un likt lietā.

Par jauniem izaicinājumiem profesionālā jomā gādās ikdienā līdzās esošie cilvēki. Visefektīvākā reklāma – no mutes mutē – tecēs kā strautiņš pa nogāzi lejup. Lielāks pieprasījums un darāmā apjoms ies kopsolī ar kvalitatīvi paveiktu darbu.

Ļoti svarīgi mācēt atšķirt, no kā jāatsakās un kas ir jāpieņem. Tas pats attiecas arī uz cilvēkiem līdzās – gan jauniepazītajiem, gan esošajiem. Kāds no viņiem vien prasmīgi spēlēs drauga un uzticības personas lomu, taču patiesie nolūki var būt necaurredzamā audeklā vīti.

Turi acis vaļā, neuztici savu sirdi un dzīvi tikai par skaistu smaidu vien.

Mežāzis


Kā jau īstena kalnu kaza, Mežāzis turpinās neatlaidīgu ceļu pa klinti uz augšu. Daudz laika veltīsi saviem mērķiem un iecerēm.

Mēneša pirmajā pusē izdosies paveikt to, kas citiem no malas šķiet neiespējams (kādā mirklī sašaubīsies arī pats). Ja nenobīsies, rezultāts patīkami pārsteigs visus iesaistītos.

Mēneša vidus var sagādāt pārpratumus un piņķerīgas situācijas līdz šim it kā līdzenajā ceļā uz virsotni.

Tās prasīs citādu pieeju, citu attieksmi, dažam piedāvās citu amatu, lai vēl vairāk sapiņķerētu prātu. Tās ir provokācijas, kurām nevajag ļauties un veikt straujus pagriezienus, tomēr pavērtēt un ieskatīties savās darbībās ir vērts.

Mīlas dzīve ritēs bez izmaiņām – līdz tam brīdim, kamēr pēc tās skaļā balsī pieprasīs tavs dzīves cilvēks. Rūpīgs un saudzīgs darbs pie uzticības un mīlestības pilnām attiecībām var vainagoties ar patīkamiem lēmumiem par kopdzīvi un kopā būšanu.

Ūdensvīrs

Cilvēki, sabiedrība un jauni apvāršņi krāsos Ūdensvīra ikdienu.

Darāmā būs gana daudz, tomēr pavisam iespējams, ka tas neradīs ne siltas, ne aukstas sajūtas. Darīsi to, kas jādara, vien klienti, partneri un draugi var mudināt iesaistīties jaunos projektos vai kaut ko mainīt.

Gausā tempā līdz mēneša vidum vari turpināt ritēt, taču tad nāks jau konkrēts piedāvājums, kas domas un sajūtas sapīs kā vīteņaugus vienā mudžeklī. Tas nav atbilstošs laiks lēmuma pieņemšanai, tomēr tam ir jāļauj izkustināt tavs skats uz ierasto lietu kārtību.

Privātajās attiecībās lielā mērā paļausies uz sirds cilvēka iniciatīvu. Ja tā nenāks, tad nenāks arī Ūdensvīrs. Ja tā nāks, tad dosieties pretim fantastiskām atpūtas un romantikas piepildītām stundām un dienām. Lielisks laiks ceļojumam, tam, lai izietu no ierastās vides un piedzīvotu citādo. Divatā.

Zivis


Mēneša sākumā Zivtiņām jārēķinās ar palielu darba apjomu. Pienākumi gulsies uz taviem pleciem kārtu pa kārtai, tomēr tam visam viens mērķis – likt tev saprast, kas ir tas, kam patiešām vērts veltīt savu laiku un uzmanību un ko ir vērts atstāt likteņa varā. Liktenis noteikti par tādu iespēju parūpēsies, tādēļ jātur acis vaļā un jāvirzās pretim savam mērķim.

Mēneša vidus sagādās ne mazumu slidenu situāciju, kurās vēlreiz jāpārliecinās par to, ka esi uz pareizā ceļa, taču mēneša beigās jau varēs aizlikt rokas aiz pakauša un baudīt panākumus.
Ļaujies fantāzijām, sapņo par mazliet neiespējamo, jo mēneša beigas tevi var patīkami pārsteigt un sagādāt to, ko ilgi jau kāroji.

Brīvajām un mīlestības alkstošajām Zivtiņām aprīlis var nest teju vai liktenīgas satikšanās, vien jādodas cilvēkos, jāatver sava sirds. Attiecībās esošie mazliet pastaipīs segu katrs uz savu pusi, lūkojot pēc vienprātības attieksmes un uzmanības veltīšanas ziņā. Klausi savai intuīcijai, uzticies mīlestībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!